Vier de lente met Sublime FM en plant een boom in het Sublime Bos! In samenwerking met Sublime FM en Staatsbosbeheer starten we een uniek project. We maken het bos in de Lage Vuursche mooier en sterker voor mens en dier. Doe je mee?

Het bos in Lage Vuursche bestaat vooral uit naaldhout. Dit is een eigenwijze boomsoort die niet uit zichzelf wil verspreiden. Hierdoor zijn er veel open plekken ontstaan, plekken die zonder hulp niet groeien tot bos. Daarom moeten er andere soorten bomen geplant worden, zoals eik en linde. Bomen die wel graag groeien. Zo ontstaat er een sterker en gevarieerder bos. Dat is beter voor de dieren, en aantrekkelijker voor jou als natuurliefhebber.

Sublime FM brengt met haar muziek en Nieuws van de Vooruitgang een positief geluid. Met dit bos draagt het Buitenfonds samen met Sublime FM en Staatsbosbeheer ook bij aan vooruitgang. Voor mens en natuur. Via het Buitenfonds kunnen particulieren en bedrijven bijdragen aan projecten van Staatsbosbeheer waarvoor geen reguliere financiering beschikbaar is.

Voor een donatie van € 25 planten we één boom. We streven ernaar 1000 nieuwe bomen te planten. De bomen worden in het najaar geplant door Staatsbosbeheer. Jouw gedoneerde boom is je toegangskaartje tot het officiële openingsfeest van het Sublime Bos.

Heb jij interesse in een radiocampagne op Sublime FM én wil je het Sublime Bos steunen? Ga dan naar 'Hoe help ik' (bovenaan deze website) voor meer informatie.
Paul Suurmond

PLANT EEN BOOM IN HET SUBLIME BOS
ECOLOGISCHE FOOTPRINT