Wie wil er niet met een huifkar het zeldzame hoogveen van het Bargerveen beleven? Knap lastig als je in een rolstoel zit. Met een hypermoderne huifkar willen we deze mensen toch de natuur in krijgen. Help jij ons de natuur van het Bargerveen bereikbaar te houden? Doneer dan nu.

De huidige huifkar is al 40 jaar oud en hard aan vervanging toe. We willen een nieuwe huifkar aanschaffen, die volledig wordt ingericht om comfort te bieden aan 60 mensen, ook geschikt voor mindervaliden. Met een verwarmd onderdek en een veilige trap naar het bovendek kunnen groepen en families, jong en oud, weer jarenlang genieten van excursies over het laatste stuk hoogveen van Nederland.

Voor de kosten van de bouw is al 80% aan subsidies ontvangen. Het resterende bedrag van € 28.750 is nodig voor o.a. sanitair dat geschikt is voor mindervaliden, rollator- en rolstoelgebruikers, een verpleegbed en dubbele deuren aan beide zijden en een lift met luchtsysteem om de bezoekers met gemak in de Express te laten instappen. Wij vragen jouw hulp, om dit project te ondersteunen in de vorm van een financiële bijdrage.
Jans de Vries

NIEUWE VEENLAND EXPRESS VOOR HET BARGERVEEN
BELEVING