Image

Zandtransportbaan Schoorlse Duinen vernieuwd

17/07/2020

Heerlijk spelen in de natuur, samen met je vriendjes aan de slag met het zand én de transportbaan. Speelbos Het Zandspoor bij Buitencentrum Schoorlse Duinen heeft een nieuwe zandtransportbaan. Staatsbosbeheer heeft de oude transportbaan vervangen. Deze vernieuwing is mogelijk gemaakt door de succesvolle crowdfunding. Vrijdag 10 juli is de transportbaan samen met de 5 grootste donateurs officieel geopend. 
 
In het bijzonder noemen we de Lions, Bergen-Egmond-Schoorl, Barry Foundation, De vrienden van de Burgemeester Peeckstichting, Stichting de Zonnige Jeugd, de Gemeente Bergen NH en Vrumona voor hun steun en bijdrage.
 
De opening werd gedaan door Jolanda Schouten namens de Barry Foundation, in het bijzijn van Anneke den Ouden van de Lions, Berge-Egmond-Schoorl, Monique Klaver-Blankendaal namens de gemeente Bergen en Patricia van Lieshout namens Staatsbosbeheer.
 
Binnen een jaar is de crowdfunding met het Buitenfonds gerealiseerd. We zijn dankbaar voor álle 87 donateurs die via het buitenfonds een donatie deden. En natuurlijk iedereen die aan de balie van Buitencentrum Schoorlse Duinen een donatie deed.
 
Patricia van Lieshout, manager Buitencentrum Schoorlse Duinen: “Zo gaaf en met hulp van het Buitenfonds en alle donateurs binnen een jaar gerealiseerd! Trots dat ik mijn steentje hier aan mocht bijdragen.”