Image

Ga mee op kamp in Nationaal Park Nieuw Land

Ik doneer!
7 083
streefbedrag 8 500
2381 resterende dagen
83 %
  • 13 donateurs
Ik doneer!

delen

In het uitgestrekte Hollandse Hout bos in Lelystad organiseert Staatsbosbeheer vanaf het najaar van 2024 een kamp speciaal voor kinderen. Ga samen met de boswachter op kanotocht door de slenken, bak broodjes bij een kampvuur, speel Levend Stratego, wandel in dit grote, donkere bos en slaap in een tent in het Nationaal Park Nieuw Land. Kortom, leren over de natuur met hoofd, hart en handen.
 
Staatsbosbeheer gunt ieder kind in Lelystad en omgeving de mogelijkheid om de natuur in het echt te ervaren door zich er volledig in onder te dompelen. Hoe kan dit beter dan door een 2-daags kamp? Om dit voor elkaar te krijgen heeft Staatsbosbeheer kampeermiddelen nodig: tenten, driepoten boven het vuur, tafels, banken en slaapzakken en matjes zodat ieder kind kan deelnemen. Er is al een mooie schenking vanuit een nalatenschap van € 5.000 en deelnemers van de Oostvaardersrun 2023 hebben een mooie bijdrage gedaan van € 462,50. Het restbedrag hopen we met crowdfunding bij elkaar te krijgen.
 
Vind je het ook belangrijk dat alle kinderen in Lelystad en omgeving de mogelijkheid krijgen om de natuur in het echt te ervaren? Doneer dan nu en doe mee!

  Jeanine Keurentjes
  Projectleider van dit project

  Volg Jeanine via X