Een initiatief van Staatsbosbeheer

In het midden van het populaire wandel- en fietsgebied het Leenderbos stond altijd een schuilhut, waar bezoekers beschutting konden vinden van wind en regen. Door deze weersinvloeden is de hut na 30 jaar echter op, hij moest afgebroken worden. Veel bezoekers zoeken nu vergeefs een schuilplek. Er moet een nieuwe hut komen, gebouwd met duurzame materialen. Hiervoor is helaas geen financiering beschikbaar. Help jij mee om een duurzame schuilhut te realiseren?

Het Leenderbos is een immens natuurgebied om eindeloos rond te zwerven. Maar laat de naam je niet misleiden; het natuurgebied is zoveel meer. Heide, vennen, stuifzanden en kronkelpaden zorgen voor divers landschap. Een onbegrensd wandel- en fietsgebied. Écht genieten!

Doneer je € 50 of meer? Dan mag je mee op een unieke excursie met de boswachter door het Leenderbos. De excursies vinden plaats in het voorjaar en zomer van 2019.

Doneer je € 500 of meer? Dan mag je met een groep van maximaal 10 personen mee op de unieke excursie met de boswachter. Bijvoorbeeld leuk als bedrijfsuitje!
Boswachter Erik Schram

NATUURLIJKE SCHUILHUT LEENDERBOS
BELEVING

Een initiatief van Staatsbosbeheer