Een initiatief van Staatsbosbeheer

Bouw mee aan een kabouterpad in Zeeland

Wist je dat in de bossen van Staatsbosbeheer kabouters wonen? Sporen van hun aanwezigheid kom je overal tegen. Er is nu ook een groep kabouters neergestreken in Zeeuws-Vlaanderen. Als je goed kijkt, zie je overal kleine voetafdrukken in het zand. Langs het pad waar de kabouters leven willen we leuke speelelementen plaatsen voor kinderen die op bezoek komen. Help jij mee met het bouwen van dit gloednieuwe Kabouterpad?

Langs de route gaan we kabouterpalen plaatsen. Bij deze palen krijgen kinderen een leuke opdracht die wordt voorgelezen uit het kabouterboek. De kinderen wanen zich helemaal kabouters met een rode muts op en kabouter-rood geschminkte wangen. De begeleider van de groep krijgt een rugzak mee met allerlei toebehoren voor de kaboutertjes in spé. Voor dit alles is helaas geen geld beschikbaar, dus zoeken we jouw hulp.

Doneer je € 200 of meer? Dan mag je op privé-excursie met de boswachter door het prachtige natuurgebied De Braakman. Als het pad er straks ligt mogen de eerste maand alle kinderen gratis het pad beleven.

  • Kinderen

4.003,00
opgehaald

4.000,00
streefbedrag

Ik wil graag een factuur ontvangen


Houd me op de hoogte

Een initiatief van Staatsbosbeheer