Image

Doneer voor nieuw gereedschap voor Syndion in het Lingebos na inbraak!

20/04/2023

In het Lingebos in Vuren verrichten cliënten van Syndion, een organisatie voor mensen met een beperking, al ruim 20 jaar werkzaamheden voor Staatsbosbeheer. Deze maatschappelijke bijdrage is een echte win-win-situatie voor beide partijen en het Lingebos. Op de werklocatie heeft onlangs een brutale inbraak plaatsgevonden. Hierbij is al het gereedschap weggenomen, zoals bosmaaiers, kettingzagen, boortollen en de afkortzaag. Echt alles is weg! De inbrekers hebben veel schade gemaakt aan de keet van de dagbestedingsgroep en aan de opslagloods, zelfs de persoonlijke kluisjes van de cliënten zijn opengebroken.  

Een erg vervelende ervaring voor de cliënten en begeleiders van dagbestedingslocatie Lingebos. Nog vervelender is dat ze zonder deze gereedschappen hun geliefde werkzaamheden in het Lingebos niet of nauwelijks nog kunnen uitvoeren. Gelukkig zijn veel materialen verzekerd, maar helaas wel met een eigen risico.
Met Buitenfonds en Staatsbosbeheer zet Syndion een crowdfundingsproject op om zo geld in te zamelen voor de vervanging van de gestolen gereedschappen.

Wil jij ook je steentje bijdragen?

We zijn blij met elke donatie vanaf € 1.
Scan de QR-code op de poster hieronder en doneer jouw tikkie aan nieuw gereedschap of klik op deze link om te doneren. Dan kunnen de cliënten van Syndion hun werkzaamheden in het Lingebos weer naar behoren uitvoeren en staan de gereedschappen er een stuk veiliger bij. Een geruststellende gedachte voor zowel de cliënten en begeleiders van Syndion!