Image

Colofon

Image

Colofon

Image

Colofon

Image

Colofon

Image

Colofon

Colofon

De website Buitenfonds.nl is ontwikkeld door Buitenfonds in samenwerking met The Factor E en iRaiser. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact met ons op via vraag@buitenfonds.nl.
 
Disclaimer
De website Buitenfonds.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Buitenfonds aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.
 
De site is bedoeld als informatiebron. Buitenfonds gaat door het plaatsen van informatie op deze website ook geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
 
Auteursrecht
Alle teksten en afbeeldingen op Buitenfonds.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, dan verzoeken we je dit aan ons melden via vraag@buitenfonds.nl.