Image

Een kring aan dierenvrienden voor Buitencentrum Schoorlse Duinen

Ik doneer!
€ 1 400
streefbedrag € 1 400
100 %
  • 1 donateurs
Ik doneer!

delen

Buitencentrum Schoorlse Duinen is toe aan nieuwe houten dierenbeelden. De beelden die er staan zijn na 10 jaar vergaan en zijn dan ook aan vervanging toe. Het plan is om de oude beelden te vervangen door nieuwe beelden. De dieren die het voorplein gaan opvrolijken zijn een vos, zandhagedis, eekhoorn, specht en konijn.
Het zagen van deze beelden kost echter geld dat niet voorhanden is. Draag jij ook je steentje bij om dit plan te verwezenlijken?
Doneer dan nu!
 
Buitencentrum Schoorlse Duinen ligt aan de rand van het hoogste
duingebied van Nederland. Een eeuw geleden was het hier één grote zandbak, nu broeden er tientallen vogelsoorten, groeien er de mooiste paddenstoelen en speelt het zonlicht met duizenden boomblaadjes. Bij het buitencentrum starten verschillende wandel- en fietsroutes. Ook kun je in dit bezoekerscentrum terecht voor informatie over het natuurgebied, allerlei leuke activiteiten, schoolreisjes, kinderfeestjes, excursies, familie-uitjes, teamuitjes en vergaderingen.
 
Vind jij het ook heerlijk om uit te waaien in de Schoorlse Duinen en wil je ook warm welkom worden geheten door vrolijke dieren? Doneer dan mee voor het vernieuwen van de houten beelden bij Buitencentrum Schoorlse Duinen.


   Patricia van Lieshout
   Boswachter van dit project

   Volg Patricia via Twitter