Image

Nieuwe jasjes voor de kabouters in het Dijkgatbos

Ik doneer!
117,50
streefbedrag 500
3875 resterende dagen
24 %
  • 2 donateurs
Ik doneer!

delen

Sinds 2021 ligt er in het Dijkgatbos een superleuke kabouterroute. Een route speciaal voor kinderen met onderweg leuke opdrachten en informatie over het bos en zijn bewoners. Ze leren over de bomen, planten en dieren die in het Dijkgatbos leven. Onderweg geven kabouters de route aan en zijn er nog meer verassingen te zien, zoals kleine deurtjes en andere kaboutertjes. Om deze route mooi te houden hebben de kabouterpalen en andere ‘verrassingen’ onderhoud nodig. Elke 2 jaar krijgen de kabouterpalen een nieuw ‘jasje’ om alle bezoekers de weg te blijven wijzen.

Staatsbosbeheer heeft een beperkt budget om recreatieve voorzieningen aan te leggen en te onderhouden. Om deze leuke route te onderhouden en in stand te houden, vragen we ook bezoekers hun steentje bij te dragen. Via crowdfunding hopen we een bedrag van € 500 op te halen. De donateur die het gehele bedrag van € 500 doneert krijgt een gratis excursie over het kabouterpad ter waarde van € 120.
 
Vind jij het ook belangrijk dat alle kinderen kunnen blijven genieten van de leuke kabouterroute in het Dijkgatbos? Doneer dan nu en doe mee!
 
  Mikal Folkertsma
  Boswachter van dit project