Image

Nieuwe kabouters en kabouterpad voor de Oostvaarders Plassen

Ik doneer!
12 618,55
streefbedrag 14 500
2381 resterende dagen
87 %
  • 25 donateurs
Ik doneer!

delen

De kabouters van de Oostvaardersplassen hebben al heel veel kinderen een avontuurlijke tocht bezorgd. Maar veel van deze houten kabouters zijn toe aan een opknapbeurt. Daarnaast is het een grote wens om het pad nog veel gevarieerder te maken. Hoe leuk zal het zijn om echte kabouterhuisjes en speeltoestellen tegen te komen. Het maken hiervan kost veel geld. Daarom doen we een beroep op alle kaboutervrienden in het land om een bijdrage te geven.
 
Het kabouterpad start bij Buitencentrum Oostvaardersplassen, aan de rand van een prachtig moerasgebied met veel bijzondere vogels. Met een puntmuts op lopen de kinderen samen met hun (groot)ouders een route van ongeveer 2 kilometer. Onderweg ontdekken de kinderen via opdrachtjes hoe de kaboutertjes leven. En wie weet…. zien ze op een dag een echt kaboutertje, verstopt achter een boomwortel.
 
De kosten voor het vernieuwen van ons kabouterpad bedragen € 14.500. Via crowdfunding willen we dit geld bij elkaar sprokkelen. Draag jij ook je steentje bij om de kinderen te laten genieten van een vernieuwd en aantrekkelijk kabouterpad? Doneer dan nu en doe mee!


  Jeanine Keurentjes
  Projectleider van dit project

  Volg Jeanine via Twitter