Image

Geef de uitkijktoren Schoorlse Duinen een nieuwe start

Ik doneer!
16 473,93
streefbedrag 12 500
100 %
  • 60 donateurs
Ik doneer!

delen

De uitkijktoren in de Schoorlse Duinen is toe aan een opknapbeurt. De toren wordt elk jaar gekeurd op de veiligheid en er blijkt veel mis te zijn. Daarom is deze voor veiligheidsredenen afgesloten. Maar we willen graag dat iedereen weer van de toren kan genieten. Staatsbosbeheer heeft niet de financiële middelen om de toren op te knappen. Draag je ook je steentje bij aan de nieuwe toren? 

De uitkijktoren staat in de Schoorlse Duinen, de hoogste duinen van Nederland. Vanaf de top heb je aan de ene kant een prachtig uitzicht over de polder, aan de andere kant kijk je uit over de prachtige Schoorlse Duinen. Hier vind je bossen, ruime heidevelden en stuivend zand. Een prachtige plek voor mens en natuur.

De kosten voor de renovatie de uitkijktoren bedragen € 12.500. Hiervan worden de leuning gerepareerd, extra steunpalen aangebracht, het vlonderdek vervangen en betonnen trapreden geplaatst. Daarnaast kan de jaarlijkse keuring en klein onderhoud hieruit betaald worden voor komende jaren. We vragen bezoekers van de Schoorlse Duinen om hun steentje bij te dragen.

Vind jij het ook zo magisch om de Schoorlse Duinen van bovenaf een uitkijktoren te bewonderen? Doneer dan nu en help bij het opknappen van deze unieke toren.

  Samuelle van Deutekom
  Boswachter van dit project