Image

Met de Wombat genieten van bergen vol beleving op de Sallandse Heuvelrug

Ik doneer!
555
streefbedrag 15 000
1067 resterende dagen
4 %
  • 4 donateurs
Ik doneer!

delen

De Sallandse Heuvelrug is een prachtig door de ijstijd gevormd natuurgebied met hoge heuvels, bossen en heidevelden met spectaculaire vergezichten. Hier wil je als mens toch van genieten. Voor mensen met een fysieke beperking vormen juist deze heuvels met soms mulle, steile zandpaden een groot probleem.
 
Toch is het gelukkig voor iedereen mogelijk om deze uitdagende paden te beleven en samen met familie of vrienden van de natuur te genieten. Bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug is een Wombat te leen. Een elektrisch aangedreven rolstoel met dikke ballonbanden, gewoon te duwen of eenvoudig met een joystick te bedienen.
Zo is het voor iemand met een fysieke beperking gelukkig toch mogelijk zich zelfstandig en gemakkelijk voort te bewegen. Zachte ondergronden zoals zand, bos, heide of zelfs in de sneeuw vormen geen probleem.​
 
Hoe fijn is het om dan toch samen te kunnen wandelen en de natuur te ontdekken.
Voor deze elektrisch aangedreven rolstoel ontvangt Staatsbosbeheer geen reguliere middelen. Daarom starten we een crowdfundingactie. De kosten voor de stoel bedragen € 15.000. Via crowdfunding, fondsen en bedrijven willen we dit bedrag bij elkaar sprokkelen.
 
Draag jij ook je steentje bij om mensen met een fysieke beperking de natuur met elkaar te laten beleven? Doneer dan nu en doe mee!

Saskia Boerrigter - van Weert
Manager Buitencentrum Sallandse Heuvelrug