Image

Speel en klauter op de Zeeuwse Tovertoren

Ik doneer!
14 489
streefbedrag 16 900
86 %
  • 63 donateurs
Ik doneer!

delen

Boswachterij Westerschouwen is toe aan een nieuw speeltoestel. Bij de ingang tegenover de Excursieschuur is het speeltoestel te vinden waar kinderen heerlijk kunnen spelen in een natuurlijke omgeving. Het speeltoestel is oud en versleten en moet hoognodig vervangen worden. Hiervoor is geen reguliere financiering beschikbaar. Toch wil Staatsbosbeheer een nieuw speeltoestel plaatsen dat voldoet aan alle huidige eisen en die weer een lange tijd mee kan. Hierbij zal ook de damwand worden hersteld op de plek waar het nieuwe speeltoestel komt te staan.
 
Vind jij het belangrijk dat kinderen heerlijk kunnen spelen in een natuurlijke omgeving? Doneer dan nu en zorg ervoor dat kinderen weer kunnen genieten van een nieuw speeltoestel! Via crowdfunding hopen we € 16.900 op te halen.
 
Boswachterij Westerschouwen ligt op Schouwen-Duiveland in het meest noordelijke deel van Zeeland. Het is met 330 hectare het grootste bosgebied van Zeeland. Het unieke gebied grenst aan de Noordzee met haar prachtige stranden en herbergt hoge duinen, naaldbossen, duinweiden en stuifduinen. In de boswachterij leven verschillende dieren, zoals damherten en reeën, maar ook de bijzondere parelmoervlinder en het duinviooltje. Het gebied is rijk aan ruiterroutes en wandel-, fiets- en mountainbikepaden. Ook is het mogelijk om verschillende excursies te doen vanuit de Excursieschuur bij de ingang van Boswachterij Westerschouwen. Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen, ideaal voor recreatie in dit prachtige natuurgebied.

  Digna Mielard
  
Boswachter van dit project