Image

Genieten van de natuur op Ameland op nieuwe bankjes

Ik doneer!
3 683,52
streefbedrag 17 750
2448 resterende dagen
21 %
  • 18 donateurs
Ik doneer!

delen

De zitbanken en de picknicksets in de Amelander natuur zijn oud en beginnen in verval te raken. Deze oude meubels worden vervangen door hout uit eigen bossen met een duurzame en robuuste uitstraling. Voor de vervanging is geen reguliere financiering beschikbaar. Er zijn 10 picknicksets en 9 bankjes in de natuur bij Ballum nodig.
 
De aanschaf en installatie van een bank kost € 650. Een picknickset kost € 1190. Schaf je als particulier of als bedrijf een eigen bank aan dan bevestigen wij daarop een plaatje met tekst naar keuze.
 
Er zijn 5 banken waar we een herinneringsbank van willen maken. Gedenk je geliefde in de natuur op Ameland op een herinneringsbankje. De aanschaf kost € 650. Ook hierop wordt een plaatje met tekst naar keuze bevestigd. Je wensen voor een speciaal plekje voor een herinneringsbank en de tekst voor een plaatje bespreek je met de boswachter van Staatsbosbeheer.  
 
Wil jij ook genieten van de zitbankjes in de natuur van Ameland en draag jij ook je steentje bij aan de vervanging van de zitbankjes en uitbreiding met picknicksets en herinneringsbanken? Doneer dan nu!

  Marjan Veenendaal
  Boswachter van dit project